Appartement "Idunn" (2-4 personen, 53 m²)
   Dit appartement ligt op de eerste verdieping, en bestaat uit een grote woonkamer, een slaapkamer en een eigen badkamer. Er is verder een keuken aanwezig voor gemeenschappelijk gebruik. Het appartement is geschikt voor 2 personen, maar kan ook eventueel door 4 personen gebruikt worden, aangezien er makkelijk 2 extra bedden bijgeplaatst kunnen worden. In de slaapkamer bevinden zich 2 bedden. U maakt gebruik van een gemeenschappelijke keuken.

  
Appartement "Frigga" (voor 4-6 personen, 75 m²)

  Dit zeer ruime appartement ligt ook op de eerste verdieping en bestaat uit een grote woonkamer/- eetkeuken. Op de tweede verdieping bevinden zich drie slaapvertrekken met in totaal  5 bedden. De zitbank in de woonkamer kan eventueel ook omgebouwd worden tot een slaapbank. Verder heeft u de beschikking over een eigen badkamer met douche. Aan de woonkamer zit een balkon waar u 's middags en 's avonds heerlijk van de zon kunt genieten.
Bed & Breakfast-kamer "Saga" (éénpersoons-, 15 m²)

   Deze kamer bevindt zich op de begane grond. Naast een éénpersoonskamer met bed, tafel/stoel en kledingkast is een gemeenschappelijke badkamer aanwezig met douche en toilet. Verder kunt u gebruik maken van een gemeenschappelijke keuken.
Bed & Breakfastkamer "Freya" (tweepersoons-, 23 m²)

Deze kamer is ruim van opzet en ademt een geheel eigen sfeer uit. Er is een 2-persoonsbed aanwezig. U maakt gebruik van de gemeenschappelijke badkamer/wc en keuken. Er is genoeg ruimte om eventueel een extra bed te plaatsen.
Ontbijtkamer /Serre

   Uiteraard heeft u de mogelijkheid om bij ons een heerlijk ontbijt te nuttigen met o.a. zelfgemaakt brood. U kunt dan gebruik maken van de prachtige sfeervolle ontbijtkamer (met diverse bijzondere details) en de aangrenzende serre.


Algemeen:
  In de beide appartementen is een dvd-speler aanwezig (een ruime voorraad dvd's is beschikbaar!). In het huis is draadloos internet (Wifi) aanwezig. Het is mogelijk om in de appartementen een extra bed te plaatsen. Daarnaast is er ook een kinderbedje voor 0-2-jarigen beschikbaar. Er is verder een nieuwe, gemeenschappelijke keuken aanwezig met kookplaat, oven, koelkast, micro-oven, koffiezetapparaat, waterkoker, en andere keukentoebehoren. Alle gasten hebben uiteraard toegang tot onze grote tuin.
In het huis hebben we overigens de bekende zweedse gewoonte "schoenen uit" als u binnen komt. We hebben wat binnenschoenen beschikbaar, maar  neem eventueel eigen pantoffels mee.

De kamers
Home
Algemeen
Het huis
De kamers
Activiteiten
Prijzen
Over ons
Bed & Breakfast "Heimdallhuset"
Prijzen
Home
Algemeen
Het huis
De kamers
Activiteiten
Prijzen
Zomercafé
Over ons
De winkel
Klik op foto voor een vergroting
Klik op foto voor een vergroting!
Klik op foto voor een vergroting!
Klik op foto voor een vergroting!