Rummen

   I de båda lägenheterna finns en dvd-spelare (och dvd's), och trådlöst internet. Om så behövs kan en extra säng sättas in på rummen. Det finns även en barnsäng  från 0-2 år. Det allmänna köket, som rummen har tillgång till, är utrustad med spis, ugn, microugn, kaffekokare , vattenkokare och övrigt husgeråd. Samtliga rum har tillgång till stor trädgård.

Idunn (2-4 personer, 53 kvm)

    Lägenheten ligger på första våningen och består av ett vardagsrum, sovrum, badrum med dusch, samt egen balkong. I sovrummet finns en dubbelsäng. I vardagsrummet finns en stor bäddsoffa med två sängplatser. Det finns tillgång till det allmänna köket.

Frigga  (4-6 personer, 75 kvm )

    Lägenheten som ligger på första våningen består av ett stort vardagsrum med kök, samt badrum med dusch. På andra våningen ligger 3 sovrum med  5 bäddar.
Bäddsoffan i vardagsrummet kan  eventuellt också användas till sovplats. Till vardagsrummet hör en balkong (syd och västlig riktning).


Eir (enkelrum, 9 kvm)

    Rummet  befinner sig på bottenvåningen. Bredvid rummet finns det tillgång till ett badrum med dusch, samt allmänt kök.
Freja (dubbelrum, 23 kvm)

  Rummet befinner sig på bottenvåningen med tillgång till ett badrum med dusch och kök. 
Frukostrum och glasveranda
   Hos oss kan ni njuta av en härlig frukost med hembakat bröd. Man kan sitta i vårt fina frukostrum med hemtrevlig atmosfär, på glasverandan eller ute i vår trädgård.

Bed & Breakfast "Heimdallhuset"
Sommarcafé
Butik
Om oss
Priser
Aktiviteter
Rum
Huset
Allmänt
Hem